Cam Folyo Uygulamaları

Cam Folyo Uygulama

Cam folyo uygulamaları, reklam değeri yüksel olan bir şeydir. Gelişen teknoloji ile birlikte tasarım daha çok ön planda çıkmaktadır. Teknolojiyle tasarımlar bütünleşmiştir. Bütünleşme sonrası artan kaliteli görseller popüler bir uygulama olarak yer almıştır. Ürünleri seçiminde öncelik fiyat değil her zaman kalite olmalıdır. Uygun fiyatlar bazen bu ürünlerde ömrünün az olmasına neden olmaktadır. İç ve dış mekanlarda cam üzerine uygulanan folyolar oldukça şık görünmektedir. Cam folyo uygulamaları yapılmakla beraber ayrıca dekoratif cam filmleri de kullanılmaktadır. Kullanılan cam folyolar bulunduğu yere görsellik ve estetik açıdan güzellik katmaktadır. Bulunduğu ortamdaki havayı olumlu yönde etkilemektedir. Cam folyo uygulamalar ince oldukları için bir makine yardımıyla kesilerek cam üzerine uygulanmaktadır. Cam üzerinde duran folyolar logo şeklinde kesilebilir. Ayrıca çeşitli resimler katılarak farklı bir boyut katabilirsiniz. Cam folyo uygulamalar üzerindeki kesimler genelde kumlama folyo ile yapılır. Kumlama folyo ile yapılarak buzlu cam görüntüsü verilir. Cam folyo uygulamaları esnasında kaplama işlemlerinde ıslak uygulama kullanılarak yapılmaktadır.

Cam Folyo Uygulamaları ankara

Kuru şekilde uygulanan folyolar için yapışkan kısımlar geri çekildiğinde geri gelmez. Bu nedenle folyo parçalanır ve ortaya hoş bir görüntü çıkmaz. Bu şekilde biten uygulamalarda folyolar kişide hiçbir çağrışım yaratmaz. Sabunlu su yardımıyla cam spreyler ile kusursuz kaplamalar yapılabilir. Bu kaplamalar oldukça sessiz sürer. Bu nedenle günün her saati kaplamaların yapılması mümkündür.

Cam Folyo Uygulama sincan

Renk Seçenekleri
Cam folyolarda ürünlerin çeşitliliği oldukça fazladır. Cam folyoların kaplama işlemlerinde 3 çeşit bulunmaktadır. Delikli, opak ve kumlama folyolarıdır. Opak folyo kullanımlarında kapatılması gereken alanlar kapatılmaktadır. İçeriden dışarısını görmek ve dışarıdan içeriyi görmek tamamen engellenir. Sizde ofislerinize bu kaplama çeşidini tercih edebilirsiniz. Delikli folyolar tamamen ortamın görünmesini engellemez. Delikli folyolar dışarıdan içeriyi güzel bir şekilde görülmesine yarar. Bazı delikli folyolar gündüz dışarıdan görülmez. Fakat akşamları ışık yakıldığında içeri görülmektedir. Kumlama cam folyolarında ise tamamen dekor amaçlı yapılmaktadır. Ayrıca kumlama cam folyolarında buzlu cam görüntüsü vermek için kullanılabilir. Bu kaplamalar hem gri hem de beyaz olarak kullanılabilir.

Cam Folyo Uygulamaları etimesGut

Kumlama folyolar düz olarak kaplanabilir. Ancak istenirse kesme makinesinde kesilerek istenilen boyutta cama uygulanabilir. Ayrıca kesim yapıldıktan sonra isterseniz üzerine desen uygulayabilirsiniz. Üzerine desen uygulayarak ofisinizdeki camlara kaplama yapabilirsiniz. Bu çeşidi genelde kurumsal firmalar tercih etmektedir. Sizde ofisinizde güzel bir görünüm elde etmek istiyorsanız bu 3 çeşitten birini seçerek ofisinizin camlarına uygulama yaptırabilirsiniz.

Cam Folyo Uygulamaları elvankent

Ofis içerisinde güzel bir hava vermek, çalışanların ve sizin işyerinizde bakış açınızın değişmesine yol açacaktır. Desenli olarak uygulanan folyolarda isterseniz görünmesini engelleyerek kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Buzlu cam yapabileceğiniz gibi desenli ve renkli cam folyoları uygulayarak daha renkli bir ofis ortamı yaratabilirsiniz. Günümüzde kurumsal firmalar cam folyo uygulamalarını ofislerine uygulamaktadır.



Cam Folyo Uygulamaları,Cam Giydirme,Folyo


Kaynak : https://www.sahreklam.com.tr/cam-folyo-uygulamalari/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cam Giydirme